Na Placu Wolnica w Krakowie w sobotę unosił się zapach chleba, ciast i wielu innych smakołyków. A to za sprawą Małopolskiego Festiwalu Smaku i Święta Chleba zarazem. Wśród serwowanych produktów tradycyjnych królowało pieczywo i wędliny - a wszystko przygotowane według receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie
Uczestnicy Małopolskiego Festiwalu Smaku mogą zagłosować na pyszności, które zrobiły na nich największe wrażenie. Swojego wyboru dokona także profesjonalne jury. Uczta dla podniebienia na placu Wolnica kończy się w niedzielę o godzinie 17.
Joanna Porębska /kp
- A
- A
- A
To już 8. Małopolski Festiwal Smaku
Wszystko według receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie-
-
-
-
-
crop_free
1
/ 5
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
22:49
Festiwal Muzyki Filmowej. Wielkie talenty odebrały nagrody
-
21:56
"Bartek" dla ludzi? Dawny ośrodek nad Jeziorem Rożnowskim może dostać drugie życie
-
18:28
Bezpłatna komunikacja, maszkaron i Make Life Harder - Tarnów walczy o wysoką frekwencję
-
17:46
Jak ta polana pachnie!
-
17:23
Specjalne wydanie Festiwalowego Studia Radia Kraków
-
17:22
Polana Muzyki i Światła w Krynicy już zachwyca i... relaksuje
-
16:49
Co czwarty autobus w Krakowie będzie zeroemisyjny. MPK rozstrzygnęło przetrag na dostawę kolejnych elektryków
-
15:40
Awanturnik w samolocie. W Krakowie zapadł pierwszy w historii wyrok w sprawie agresywnego pasażera
-
14:55
Autobusowy powrót do przeszłości. Jelcze PR110 już na ulicach Krakowa
-
13:52
Spokojna cisza wyborcza w Małopolsce. Tylko trzy przypadki wykroczeń
-
12:48
Życie można ogarniać także dzięki bieganiu
-
12:26
Mrówki, korniki, pająki. W Krakowie trwają Dni Owada. ZDJĘCIA
Skontaktuj się z Radiem Kraków - czekamy na opinie naszych Słuchaczy
Pod każdym materiałem na naszej stronie dostępny jest przycisk, dzięki któremu możecie Państwo wysyłać maile z opiniami. Wszystkie będą skrupulatnie czytane i nie pozostaną bez reakcji.
Opinie można wysyłać też bezpośrednio na adres [email protected]
Zapraszamy również do kontaktu z nami poprzez SMS - 4080, telefonicznie (12 200 33 33 – antena,12 630 60 00 – recepcja), a także na nasz profil na Facebooku oraz Twitterze