- A
- A
- A
Skąd wiemy, że jedzenie, które spożywamy jest bezpieczne?
Produkty spożywcze, które kupujemy w sklepach lub spożywamy we wszelkiego rodzaju restauracjach czy barach. Czy możemy być pewni, że są bezpieczne i przebadane? Rozmawiają: Piotr Pokrzywa z Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologiczna w Krakowie i Marzena Florkowska.
Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
16:08
60-latek, który zaatakował kobietę w Dębnie usłyszał zarzut. Grozi mu dożywocie
-
15:22
300 tys. złotych dla krakowskich księgarń. Nabór do Funduszu Księgarskiego Krakowa Miasta Literatury UNESCO
-
14:18
„Rezydencja” – komediowy kryminał z Białym Domem w tle
-
13:58
Krakowianie uratowali drzewo na os. Ruczaj. Dąb z ul. Lipińskiego zmienił lokalizację
-
13:55
Abp Jędraszewski o aborcji w szpitalu w Oleśnicy: "Zamordowano niewinne dziecko"
-
13:48
Najniższy stopień zagrożenia lawinowego w Tatrach. Śnieg szybko znika
-
13:38
Dom z garażem w bryle – czy warto? Sprawdź funkcjonalne rozwiązania
-
13:30
Awans do ekstraklasy koszykarek z Bochni: "To historyczne wydarzenie"
-
13:10
Anna Maziuk: „Niedźwiedź nie szuka kłopotów – tylko jedzenia. Odstrzał to pomysł okrutny i bezsensowny”
-
12:10
Łukasz Sęk: "Prezydent Krakowa złoży życzenia wielkanocne na Rynku Głównym"