- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:49
Od poniedziałku utrudnienia dla pieszych i kierowców na ul. Wrocławskiej w Krakowie
-
06:56
W niedzielę w Małopolsce na przemian chmury i słońce, nadal chłodno
-
20:19
Śmiertelny wypadek na Rysach i wychłodzeni Hiszpanie na Szpiglasowej Przełęczy
-
18:25
W pełnym rozkwicie. Zobacz najpiękniejsze zdjęcia pól rzepaku
-
17:34
Tajemnicza torebka pełna pieniędzy. Policja wciąż szuka właściciela
-
17:17
Znamy herb i dewizę Papieża Leona XIV
-
16:19
W hotelu przy ul. Reymonta w Krakowie znaleziono dwa ciała
-
15:56
Aktywiści i ekolodzy walczą o lepszą ochronę krakowskiego lasu łęgowego
-
13:39
Morderstwo w Skale: mężczyzna przyznał się do zabicia matki
-
13:21
Jest akt oskarżenia ws. napadu na bank w Krakowie sprzed 16 lat
-
13:10
Koncert Ivo Pogorelicha w Krakowie: "dziwne doznanie, wstrząsające"
-
22:05
Istoty pozaludzkie.Co daje status osoby prawnej?