- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
18:41
Polskie szachistki mistrzynami Europy!
-
18:03
Śmiertelny wypadek w Tatrach w rejonie przełęczy Zawart
-
17:37
Mecenasi, spektakle autorskie, repertuar dla dzieci - nowe pomysły na Teatr Variete
-
17:08
"Nasz syn Michael" - reportaż Ewy Szkurłat
-
16:48
Awaria spowodowała opóźnienia pociągów na trasie Kraków - Tarnów
-
16:16
Zapadł prawomocny wyrok ws. pożaru miejskiego archiwum w Krakowie
-
15:54
"Moja córka została bez opieki!". Awantura i emocje w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie
-
15:45
Trasa olkuska już przejezdna
-
15:06
Mężczyzna spadł z budynku, na którym wykonywał prace. Lądował śmigłowiec LPR
-
15:04
Królewskie rękodzieło | warsztaty ceramiczne warsztaty rękodzielnicze dla młodzieży | w ramach programu Królewski Kazimierz
-
14:37
Mościce będą miały stację pogotowia ratunkowego, pytanie tylko, w którym miejscu
-
22:00
Dlaczego kościół boi się masonów? Wyjaśniają Witold Sokała i Tomasz P. Terlikowski
-
20:51
Poezja w piosenkach, czyli autobiograficzna opowieść Michała Zabłockiego