- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:00
"Darmowy Listopad" na Wawelu - bezpłatne wystawy i wycieczki po Wzgórzu Wawelskim
-
19:59
Puszcza sensacyjnie ogrywa lidera!
-
16:21
Bruk-Bet umacnia się na pozycji lidera. 11. ligowa wygrana Słoni!
-
14:03
To miejsce jest na co dzień niedostępne. Ostatni moment, by je odwiedzić
-
11:26
Podsumowano kwestę na cmentarzu Rakowickim. Nie udało się pobić rekordu