- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
11:34
Żabie gody pod nadzorem. Wolontariusze przenoszą płazy przez ruchliwą drogę w Zakopanem
-
11:16
Podejrzane ulotki w skrzynkach mieszkańców Gminy Tarnów. Straż ostrzega
-
10:56
Odwagi, bracia biskupi - o tym jak radzi sobie polski Kościół z rozliczeniem pedofilii
-
09:49
Nieoficjalnie: dyrektor szpitala Narutowicza ma zostać odwołana z końcem miesiąca
-
09:27
Mieszkańcy Chrzanowa będą mogli cieszyć się zielenią w centrum miasta
-
08:46
Zakopane ostrzega: nie zbliżaj się do jeleni
-
08:15
Katarzyna Matusik-Lipiec: Stany Zjednoczone chcą zakończyć konflikt, nawet kosztem Ukrainy
-
08:02
Rynek Maślany w Nowym Sączu od kilkudziesięciu lat czeka na przebudowę. I jeszcze poczeka
-
07:44
37-latka oskarżona o usiłowanie zabójstwa w Tarnowie. To nie jej pierwszy wybryk w życiu
-
07:25
Kolejne pieniądze na nieukończony stadion Sandecji? Tym razem chodzi o pielęgnację murawy