- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:28
Jak ocenić stan poszkodowanych z pokładu śmigłowca lub z drona? Nad tym pracuje TOPR
-
07:04
Szósty dzień Sławosza Uznańskiego na ISS: Połączenie z premierem i dalsze eksperymenty
-
06:47
Przyszkolne boiska będą otwarte dla krakowian. Projekt przyjęty
-
06:38
Życiowy sukces Majchrzaka na wimbledońskiej trawie
-
06:25
W czwartek na Wimbledonie mecze Igi Świątek i trojga polskich deblistów
-
06:05
Aktualności komunikacyjne Radia Kraków 03.07
-
06:02
Wczoraj to było preludium. Prawdziwy upał nadejdzie w czwartek
-
21:51
Radni zdecydowali: od 1 września krakowianie zapłacą więcej za wywóz śmieci
-
21:09
Kolejka gondolowa na Malnik? Muszyna znów szuka inwestora
-
19:37
Reprezentacja Polski w blind-footballu przegrywa z Hiszpanią
-
18:58
Uważaj, jak płacisz za postój w strefie. Miasto rozwiązało umowę z operatorem płatności mobilnych
-
10:40
Kraków Grzegorza Bednarczyka - odc. 8. cmentarz dla skazańców w samym centrum miasta