- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
16:08
Jak powstają komunikaty o zanieczyszczeniu powietrza?
-
15:59
"Stara Kuchnia" do remontu. Będzie masterplan dla Wesołej
-
15:20
Ujarzmią Dunajec w powiecie tarnowskim. Rzeka wciąż zabiera brzeg
-
15:12
Kolejna krakowska uczelnia zmienia nazwę. Środowisko sportowe jest oburzone
-
15:07
Warsztaty "Tato, dogadajmy się!" to klucz do głębszych relacji z nastolatkami
-
14:44
Święta w Krakowie - miejsca, które warto odwiedzić i zobaczyć
-
14:26
Nowy Sącz: Są wyniki badania krwi prezesa spółki Nova, który spowodował wypadek
-
14:01
Zlikwidują filie, ale książki dotrą do czytelnika. W Trzebińskiej Manufakturze będzie duża biblioteka
-
13:42
"U wieśniaków bicie i znieważanie słowne są częstymi zjawiskami"
-
13:32
Jeżeli byłaś chłopką, mąż miał prawo cię bić
-
13:28
Rozpoczął się proces rajdowca Leszka K. i jego partnerów biznesowych
-
17:45
Kiedy można wziąć ślub poza siedzibą USC?