- A
- A
- A
Żywność przyszłości
Za 10 lat (to wersja pesymistyczna), albo za 30 lat (to wersja optymistyczna) - na świecie zabraknie żywności. To nie są spekulacje, to obserwacje i obliczenia poczynione przez naukowców i statystyków. W tej sytuacji przydadzą się technologie, które pozwolą na wyprodukowanie żywności bez wykorzystywania dużych powierzchni, bez gleby i słońca. W mieście. To już się dzieje. Także w Krakowie. A Maja Dutkiewicz ruszyła tropem żywności przyszłościKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:42
1. liga piłkarska - Wisła Kraków zagra z Kotwicą Kołobrzeg. Lider Arka Gdynia zmierzy się z trzecią Miedzią Legnica
-
07:20
PŚ w skokach - Polacy startują w Planicy
-
06:28
Pogoda na piątek: w Małopolsce robi się cieplej
-
06:04
Aktualności komunikacyjne Radia Kraków 28.03
-
21:51
Bałkany w ogniu protestów. Ziemowit Szczerek o upadku państwa i buncie obywateli
-
21:24
5 powodów, dla których warto zainwestować w składaną kabinę prysznicową
-
21:06
Rusztowania przejezdne aluminiowe Kraków – dlaczego wynajem się opłaca nawet przy długoterminowych projektach?
-
21:00
Stawki ryczałtowe dla różnych zawodów. Wszystko, co musisz wiedzieć
-
20:48
JKH GKS Jastrzębie bliżej trzeciego miejsca w rozgrywkach Ekstraligi hokeja na lodzie
-
10:40
Kraków Karoliny Grodziskiej - odc. 3. - Rosół z czarnej kury