- A
- A
- A
Ferment jest piękny
Odporność to obecnie najbardziej poszukiwany towar. W czasach koronawirusa, który jest już w każdym zakątku świata, o niczym innym nie myślimy, jak tylko o tym by się przed nim uchronić, a jeśli ta sztuka się nam nie uda, to żeby chorobę przejść lżej. Eksperci od lat mówią nam by jeść zdrowo, by wykluczyć żywność przetworzoną, by wrócić do korzeni. I dzień do dniu, sumiennie budować odporność. Maja Dutkiewicz do stołu dziś zaprasza by siać ferment.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
22:30
Bezsens ma sens - dr Roman Solecki
-
19:09
Rafał Trzaskowski w Krakowie: „Najważniejsza jest uczciwość”
-
18:49
Magdalena Biejat: Aborcja to nie tabu. Nigdy nie będę się wstydzić walki o prawa kobiet
-
18:13
„Nie po to, by wygrać – tylko, by nie przegrać” - politolog o ostatniej debacie prezydenckiej
-
17:49
Rafał Trzaskowski: zależy mi na poprawie warunków pracy nauczycieli
-
16:00
Dyspozytornia medyczna w Tarnowie zostaje
-
15:53
Pavol Rankov w Willi Decjusza
-
15:35
Tatry: turyści zdezorientowani. Droga do Morskiego Oka zamknięta
-
15:28
Mickiewicz w sercu Krakowa: Unikatowa wystawa w Bibliotece Jagiellońskiej
-
10:10
"Słodkie życie". Co widać w oku ryby?
-
10:00
„Słodkie życie” w oku ryby. Co opowiedział nam Fellini?