- A
- A
- A
Wielkanocny stół, a na nim jajo
Piękne, praktyczne i smaczne. Ideał. Jajko. Kurze, kacze, gęsie czy strusie. To tylko kwestia gustu i smaku, które wybierzemy. Najchętniej jednak sięgamy po kurze. Zwłaszcza do święconki, która w tym roku będzie nieco inna niż zwykle, ale z pewnością jajka będą w niej grały główną rolę. Tak nakazuje tradycja, dlatego Maja Dutkiewicz dziś zaprasza do wielkanocnego stołu z jajkiem w roli głównej.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
22:30
Muzeum Lotnictwa, kino Ugorek, dom handlowy Hermes i pierwszy parking piętrowy - prof. Monika Bieniasz o smaku szczęścia
-
21:32
Potężna tunelownica Jadwiga już w akcji
-
20:39
Kosmiczna opaska z ASP w Krakowie leci na Międzynarodową Stację Kosmiczną
-
18:52
Czy Olkusz się zapadnie? Prof. Czop wyjaśnia, co naprawdę grozi miastu
-
17:51
Korupcyjny proceder z deweloperami: wśród zatrzymanych były policjant, pracownik AGH i pracownik sądu
-
17:21
Muzyka na Festiwalu Kultury Żydowskiej. Koncerty, których nie można przegapić
-
16:44
Jest śledztwo prokuratury ws. błędnego przypisania głosów w II turze w komisji nr 95
-
16:08
Wkrótce otwarcie ulicy Krakowskiej w Nowym Sączu
-
15:58
Światowy Dzień Uchodźcy: mierzymy się z największą falą uchodźczą w historii
-
15:56
Uchwała krajobrazowa utknęła. Procedury ciągną się miesiącami
-
15:37
Mniej religii w szkołach? Nie wszędzie. Samorządy dopłacają z własnych budżetów
-
15:30
(Nie)codzienna. Sztuka i kontekst Agata Agatowska Time Travellers