- A
- A
- A
Ferment jest piękny
Odporność to obecnie najbardziej poszukiwany towar. W czasach koronawirusa, który jest już w każdym zakątku świata, o niczym innym nie myślimy, jak tylko o tym by się przed nim uchronić, a jeśli ta sztuka się nam nie uda, to żeby chorobę przejść lżej. Eksperci od lat mówią nam by jeść zdrowo, by wykluczyć żywność przetworzoną, by wrócić do korzeni. I dzień do dniu, sumiennie budować odporność. Maja Dutkiewicz do stołu dziś zaprasza by siać ferment.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:01
50 tysięcy kary za niezaszczepienie dziecka? To klasyczna "wrzutka" pełna półprawd i manipulacji
-
06:35
Azoty pozbędą się kuli u nogi? Jest propozycja Orlenu
-
06:13
Czwartek w Małopolsce z chmurami i umiarkowanym ciepłem
-
06:12
Aktualności komunikacyjne 16.10.25
-
01:04
Doktorat z alternatywy. Plug Doctors znów na scenie
-
22:04
Jak to jest być seniorem? Tarnowska młodzież i "symulator starości"
-
20:45
Biologia komórki, chemia supramolekularna, mentalne podróże - znamy laureatów Nagrody Narodowego Centrum Nauki
-
20:26
Anglojęzyczny teatr KITE. Sztuka, która pyta o moralność, współudział i przetrwanie
-
19:57
Pożar miejskiego archiwum. Sąd podtrzymuje wyrok dla głównego rzeczoznawcy
-
18:41
Polskie szachistki mistrzynami Europy!
-
18:26
„Pozytywna energia” w służbie propagandy. Jak Rosja rozgrywa krakowski Rynek
-
10:45
Kraków Michała Hankusa - odc. I
-
20:51
Poezja w piosenkach, czyli autobiograficzna opowieść Michała Zabłockiego