"Kuchnia regionalna" na antenie Radia Kraków w poniedziałki o 10:50. Tam więcej przepisów i kulinarnych ciekawostek z naszego regionu. Zapraszamy!
- A
- A
- A
Karp z Zatora - nie tylko w galarecie
"Zatorskie Odpusty" to coroczny jarmark organizowany w Zatorze. Panie z kół gospodyń wiejskich przygotowują karpia na przeróżne sposoby. Podczas jarmarku można było spróbować m.in. serowego tortu z karpia, racuchów z karpia i rolady z karpia w galarecie. O tym ostatnim daniu z panią Marią Głąb, przewodniczącą Koła Gospodyń Wiejskich wsi Łowiczki, rozmawiała Kalina Szyszka-Treppa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
17:12
Mały pomost a cieszy... Nowa atrakcja w tarnowskim Parku Piaskówka
-
15:27
Będzie spacerowo i rowerowo. Rozpoczęły się prace przy zalewie Chechło w Trzebini
-
13:49
Ostatnie dni na skorzystanie z ulubionej atrakcji turystów w Tarnowie
-
13:45
Wisła Kraków pokonuje Siarkę Tarnobrzeg i pozostaje w grze o Puchar Polski!
-
13:09
Szkolenia, kontrole i więcej stacji ładowania - krakowskie MPK szykuje się do zimy
-
11:46
Posłowie PiS złożyli interpelację ws. naruszenia autonomii UKEN
-
10:49
Możemy podziwiać wyjątkowe kosmiczne widowisko. "Wspaniały spektakl na niebie"
-
10:19
Kocie tajemnice w "Klinice Zdrowego Chomika"
-
09:48
Marszałek Sejmu potwierdza zmianę w rządzie. "Trzymamy kciuki za powrót do zdrowia"
-
08:57
Półtora tysiąca owiec przemaszerowało przez Szczawnicę
Skontaktuj się z Radiem Kraków - czekamy na opinie naszych Słuchaczy
Pod każdym materiałem na naszej stronie dostępny jest przycisk, dzięki któremu możecie Państwo wysyłać maile z opiniami. Wszystkie będą skrupulatnie czytane i nie pozostaną bez reakcji.
Opinie można wysyłać też bezpośrednio na adres [email protected]
Zapraszamy również do kontaktu z nami poprzez SMS - 4080, telefonicznie (12 200 33 33 – antena,12 630 60 00 – recepcja), a także na nasz profil na Facebooku oraz Twitterze