- A
- A
- A
Przetwory, zapasy
Lato jeszcze nawet nie na półmetku - a już niektórzy myślą o tym co zjedzą w zimie. I dobrze że myślą. Teraz jest najlepszy czas na to by zacząć robić przetwory, bo owoców i warzyw jest moc. Trzeba kisić, robić dżemy i inne pyszności. Maja Dutkiewicz zachęca by odkryć w sobie pasję do robienia przetworów... ponieważ jak głosi znane powiedzenie... ZIMA NADCHODZI.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:08
109 mieszkań oddanych w Tarnowie. TBS zapowiada kolejne inwestycje. ZDJĘCIA
-
06:49
Na Wszystkich Świętych wzmocnienie komunikacji miejskiej w Krakowie. SPRAWDŹ
-
06:28
Deszczowy piątek w Małopolsce, noc z ochłodzeniem i opadami śniegu w górach
-
06:00
Alert RCB: możliwie podtopienia w powiecie tatrzańskim
-
23:42
Co oznacza jawność wynagrodzeń?
-
23:16
Wielkie zaskoczenie - w tarnowskiej Katedrze jest dziewiąta krypta!
-
22:00
Biblijny Bóg to zły, ułomny demiurg, Chrystus nie był jego synem. Gnostycyzm | prof. P. Piwowarczyk
-
20:58
Aleksander Miszalski na sesji RMK: "Bankructwo nam nie grozi". Radni: "Potrzebny audyt każdego wydziału"
-
20:07
Ewa Szkurłat, dziennikarka Radia Kraków, nominowana w konkursie IPN
-
19:40
Gigantyczne korki w Krakowie. "Jesteśmy uwięzieni"
-
18:58
Dlaczego uzdrowisko nie może wydobywać leczniczej wody? Gminy chcą zmian w ustawie
-
17:49
W Tatrach odnaleziono ciało 55-letniego turysty. Mężczyzna był poszukiwany od kilku dni