- A
- A
- A
Maja Dutkiewicz zaprasza do stołu z kuchnią krakowską
Z jakimi daniami kojarzy się krakowianom ich regionalna kuchnia? "Bigos, maczanka, kaczka faszerowana z kaszką krakowską" - usłyszała Maja Dutkiewicz. O kuchni trzeba mówić jak najczęściej i jak najwięcej - by ją odzyskać i popularyzować. Słuchajcie koniecznie "Przystanku kulinarnego" w sobotę po godz. 11, gdzie będzie więcej o kuchni krakowskiej, którą można degustować w lokalnych restauracjach.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
11:48
Szef PIP: za pracę w sobotę we Wszystkich Świętych należy się dodatkowy dzień wolny
-
11:04
Znani autorzy, prezydent Warszawy i.. Radio Kraków. Trzeci dzień na Targach Książki
-
10:28
Ekspertka: dzieci ze zdiagnozowanym spektrum autyzmu jest coraz więcej
-
09:47
1 listopada będzie można zobaczyć w Tarnowie wyjątkowy zabytek i... wesprzeć jego odnowę
-
09:17
Od wtorku spora zmiana organizacji ruchu na Zakopiance w Myślenicach
-
08:45
W poniedziałek do Małopolski przyjadą mammobusy
-
08:12
Pierwszy stopień zagrożenia lawinowego w Tatrach. W górach trudne warunki
-
08:05
Między tkliwym a dotkliwym. 11. Kongres Kultury Regionów
-
07:38
Dosyć ciepła, ale wietrzna niedziela w Małopolsce. Może przelotnie padać
-
07:10
To koniec wyjść klasowych? MEN: analizujemy uwagi środowiska
-
20:43
Plastyka powiek górnych – jakie efekty daje blefaroplastyka i po jakim czasie są widoczne?
-
19:52
Odnaleziono ciało Węgra, który został porwany przez potok w słowackich Tatrach
-
18:55
Jakie korzyści daje montaż nowoczesnego zadaszenia ogrodowego?