Wirtualnie odwiedziliśmy też HubertaTabaka sous chefa w krakowskiej restauracji Halicka - wirtualnie, bo powrocie z zagranicy przebywa w obowiązkowej kwarantannie. Jak szef kuchni radzi sobie w kwarantannowej kuchni i jakie kulinarne wspomnienia przywiózł z egzotycznej podróży....
- A
- A
- A
Przystanek Kulinarny wspiera odporność -część 1
W Przystanku Kulinarnym o tym co obecnie najważniejsze - budowaniu odporności. A pomóc może w tym to, co jemy. Rzecz jasna odporności nie nabędziemy od razu, ale zacząć jeść zdrowo zawsze warto. Jakie elementy dołożyć do naszego menu, żeby wspomóc naszą odporność - i to już od samego rana - i o tym jak w dobie epidemii kulinarne życie toczy się w sieci rozmawialiśmy z Ewą Wachowicz
Wirtualnie odwiedziliśmy też księgarnię. Oczywiście krakowską Księgarnię pod Globusem, gdzie wśród albumów, tomów, tomików i oczywiście książek kulinarnych rezyduje Paulina Bandura.

Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
20:48
Radni Krakowa niemal jednogłośnie za podatkiem od pustostanów
-
18:56
Czołowe zderzenie na drodze w powiecie olkuskim
-
18:26
Krakowscy archeolodzy dokonali przełomowych odkryć. W Kolorado!
-
16:24
Od nowego roku wzrosną podatki od nieruchomości w Tarnowie
-
16:24
Policja nie potwierdza, że w krakowskich wodociągach doszło do próby sabotażu
-
15:27
Ranny niedźwiedź błąkał się kilka dni. Sekcja ujawniła przyczynę śmierci
-
15:10
Kangur widziany na os. 1000-lecia. Nietypowy uciekinier został już schwytany
-
14:58
Kraków zmienia zasady informowania o wycinkach drzew. Tabliczki pojawią się bezpośrednio na pniach
-
14:34
Nadchodzi KultURO - Festiwal dobrej muzyki i zdrowia dróg moczowych
-
14:06
Akademia młodego miłośnika Krakowa. Bezpłatne wykłady i warsztaty
-
13:30
Przełomowe badania archeologów z Krakowa w Kolorado. "Odkryliśmy ogromne bogactwo sztuki naskalnej"
-
11:09
Akademia młodego miłośnika Krakowa. Bezpłatne wykłady i warsztaty