Wirtualnie odwiedziliśmy też HubertaTabaka sous chefa w krakowskiej restauracji Halicka - wirtualnie, bo powrocie z zagranicy przebywa w obowiązkowej kwarantannie. Jak szef kuchni radzi sobie w kwarantannowej kuchni i jakie kulinarne wspomnienia przywiózł z egzotycznej podróży....
- A
- A
- A
Przystanek Kulinarny wspiera odporność -część 1
W Przystanku Kulinarnym o tym co obecnie najważniejsze - budowaniu odporności. A pomóc może w tym to, co jemy. Rzecz jasna odporności nie nabędziemy od razu, ale zacząć jeść zdrowo zawsze warto. Jakie elementy dołożyć do naszego menu, żeby wspomóc naszą odporność - i to już od samego rana - i o tym jak w dobie epidemii kulinarne życie toczy się w sieci rozmawialiśmy z Ewą Wachowicz
Wirtualnie odwiedziliśmy też księgarnię. Oczywiście krakowską Księgarnię pod Globusem, gdzie wśród albumów, tomów, tomików i oczywiście książek kulinarnych rezyduje Paulina Bandura.

Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
13:13
Rewolucja w centrum Tarnowa? Jeśli zgodzi się instytucja dofinansowująca
-
13:05
Drzewa wrócą na Rynek Główny w Krakowie w 2026 roku. ZZM: „To nie może być inwestycja w pośpiechu”
-
13:02
Biologiczne odpady niszczą przyrodę
-
12:45
"Tylko 8% rodziców ma przekonanie, że ich dzieci naprawdę wierzą w siebie"
-
12:24
W Krakowie otwarto Branżowe Centrum Umiejętności kształcące opiekunów medycznych
-
12:18
Koncerty na strzelnicy
-
12:10
System ETS2, ceny paliw i samozbiory – co czeka Polaków?
-
12:01
W piątek rozprawa byłego prezydenta Andrzeja Dudy w sprawie słów o filmie „Zielona granica”
-
11:35
Dlaczego włoska kultura skradła nam serce?
-
10:54
Wydłubka oczateczka, pasigęba tłuszczanka, nieżłop nakwietny. Jak taki owad nazwałby człowieka?
-
10:10
"Tylko 8% rodziców ma przekonanie, że ich dzieci naprawdę wierzą w siebie"
-
09:52
Program rozwoju odnawialnych źródeł energii w Krakowie
-
09:28
Czarny dym nad Azotami w Tarnowie. Pożar na terenie elektrociepłowni opanowany