- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
22:11
Najsłynniejsze fałszerstwo chrześcijaństwa? Kto i kiedy sfabrykował „Donację Konstantyna”
-
21:53
Jak tworzyć infrastrukturę wokół przystanków kolejowych?
-
20:32
Anulowany karny i tylko remis Wisły
-
18:48
Chełmiec w świątecznej odsłonie
-
18:47
Wigilia Świętej Łucji w Szczawnicy
-
17:01
W centrum Krakowa wybuchła... kąpiel piwna
-
16:58
Z Mistrzejowic do centrum Krakowa w 8 minut. Na razie bez przesiadki w tramwaj czy samochód
-
14:18
Tragedia w Chrzanowie. Nie żyje jedna osoba
-
22:30
O Stanisławie Radwanie – pomiędzy dźwiękiem a ciszą