- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
11:37
Nowa przeprawa na Wiśle już nabiera kształtów
-
11:16
Czy trzeba mieć zgodę drugiego rodzica na wyjazd z dzieckiem na wakacje?
-
11:11
Na jakich zasadach w Krakowie w komunikacji miejskiej można podróżować ze zwierzętami?
-
10:58
Ruszyły wypłaty renty wdowiej. "Jak ktoś złoży wniosek do końca lipca, dostanie świadczenie z wyrównaniem"
-
10:55
Na razie nie poznamy proponowanych wariantów trasy S7 z Krakowa do Myślenic
-
10:02
Przez kilka dni przypominała oblężoną twierdzę. W Starej Wsi życie wraca do normy. ZDJĘCIA
-
09:48
"Wszystko się zgadza i nic nie pasuje" - w galerii Krakowskiej Huty Szkła - Lipowa 3
-
09:32
Reprezentacja Polski w blind-footballu walczy na mistrzostwach Europy. Gole strzela nasz radiowy kolega
-
09:28
Lasy dla życia
-
08:55
Dwa dni bez dorożek na Rynku Głównym w Krakowie. Będzie za gorąco
-
07:52
Na Podhalu ruszył sezon wakacyjny. O czym należy bezwzględnie pamiętać?