- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
16:30
Krakowscy muzealnicy o kradzieży w Luwrze. Czy nasze zbiory są bezpieczne?
-
15:52
Trzeci most na Sole prawie gotowy. To bardzo dobra wiadomość dla Oświęcimia
-
15:23
Zamiast wulgaryzmów – sztuka. Murale zmieniają Osiedle Chemików w Oświęcimiu. ZDJĘCIA
-
14:47
Będą nowe żaluzje w Sukiennicach. Wykonają je rzemieślnicy z Pragi
-
14:37
Kiedy pomoc staje się przekroczeniem granic. O potrzebach i słuchaniu siebie nawzajem
-
14:24
Fabryka sztucznej inteligencji w AGH. Kraków stawia na suwerenną europejską AI
-
14:09
Kraków: pieszy zginął pod kołami samochodu
-
14:00
Czekaliśmy i się doczekaliśmy. Wszystkie odcienie złota w Tatrach
-
13:48
Tarnów przed trudnymi decyzjami. Mniej uczniów, więcej pytań o przyszłość szkół
-
13:42
Smutny szatan, deprawator, skandalista? Stanisław Przybyszewski powraca po stu latach
-
12:46
Policja udaremniła użycie pirotechniki podczas meczu Cracovii
-
12:22
Tunel już niemal gotowy! Zobacz, jak powstaje obwodnica Zabierzowa. ZDJĘCIA
-
10:10
Smutny szatan, deprawator, skandalista? Stanisław Przybyszewski powraca po stu latach