- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
20:11
Drobny upominek dla faceta – praktyczne i kreatywne pomysły
-
19:44
Niedźwiedzie na Jaworzynie Krynickiej – kolejne nagrania z fotopułapek
-
19:04
250 mln zł na nową linię tramwajową. Kraków stara się o unijne dofinansowanie
-
18:05
Tramwaje dwukierunkowe zmienią Kraków. Pożegnanie "akwariów" już naprawdę blisko
-
16:51
Próba sabotażu krakowskich wodociągów. Dwóch obcokrajowców zatrzymanych
-
16:47
"Filmowe oblicza Jury nad Zalewem Chechło" - tak brzmi hasło trzebińskiej odsłony tegorocznej edycji Juromanii
-
16:38
Hałas w Płaszowie. Mieszkańcy się skarżą, miasto odpowiada
-
15:52
„Iskierka” gaśnie? Rodzice walczą o przedszkole przy Staffa w Krakowie
-
15:41
W Trzebini powstanie pierwszy park z prawdziwego zdarzenia. WIZUALIZACJE
-
15:26
„Mieszkanie za remont” bez kolejek. Ruszył nabór do 4. edycji programu w Krakowie
-
15:23
Elektrownia Siersza pozostanie otwarta. Wygrała ważną aukcję
-
14:30
Kto nas kontroluje podatkowo?