- A
- A
- A
Jak ugotować klarowny rosół?
Dziś niedziela, a zatem tradycyjnie na wielu stołach pojawi się rosół. Może w upalne dni, to nie jest wymarzona zupa, ale i tak wiele rodzin będzie podtrzymywać tę tradycję. Dziś pytamy, w jakim celu podpalamy cebulę, zanim dodamy ją do rosołu? Czy chodzi tylko o zapach i smak? Z prof. Adamem Florkiewiczem z Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie rozmawia Marzena FlorkowskaKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
10:40
Zawstydzający styl... zwycięstwa / komentarze
-
10:18
"Bracia wilcy" oraz więzi siostrzane , a nawet bliźniacze u zwierzaków
-
09:42
Mekka polskich skoków narciarskich ma 100 lat. To największa skocznia narciarska w kraju
-
09:18
Queer – o ideale, który niszczy
-
09:05
Dobra spawarka laserowa na 2025? Te cechy są kluczowe
-
08:59
Inteligentne opony w samochodzie – jak wpływają na bezpieczeństwo i oszczędności?
-
08:27
Krokusowe łąki nie tylko w Zakopanem. "Chcemy, żeby nasza gmina wyglądała pięknie"
-
07:51
Załóż gogle VR i sprawdź się w zawodach kosmetyczki, maszynisty, policjanta
-
07:02
Reprezentacja U20 pokonała Rumunię w meczu Elite League na stadionie w Niecieczy