- A
- A
- A
Jak wiosna to owsianka!
Owies jest jedną z najstarszych uprawianych odmian zboża. Niesamowicie zdrowy, pełen aminokwasów egzogennych, magnezu, żelaza i węglowodanów, które nie podnoszą szybko cukru we krwi. Owsianka całkiem niesłusznie została odstawiona do lamusa!Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
12:24
W Krakowie otwarto Branżowe Centrum Umiejętności kształcące opiekunów medycznych
-
12:10
System ETS2, ceny paliw i samozbiory – co czeka Polaków?
-
12:01
W piątek rozprawa byłego prezydenta Andrzeja Dudy w sprawie słów o filmie „Zielona granica”
-
10:54
Wydłubka oczateczka, pasigęba tłuszczanka, nieżłop nakwietny. Jak taki owad nazwałby człowieka?
-
09:52
Program rozwoju odnawialnych źródeł energii w Krakowie
-
09:28
Czarny dym nad Azotami w Tarnowie. Pożar na terenie elektrociepłowni opanowany
-
09:03
Prezydent Nowego Sącza i jego zastępca zatrzymani przez CBA
-
08:15
Aleksandra Owca (Razem) o ustawie o związkach partnerskich: "Nie uwierzę, póki nie zobaczę"
-
08:01
Czego boją się Polacy w sieci? Kradzieży pieniędzy i tożsamości
-
07:37
Tragedia na torach w Miechowie. Są spore utrudnienia
-
07:16
W czwartek nadzwyczajna sesja Rady Miasta Krakowa w związku ze stanem finansów miasta
-
06:53
Nowy wygląd Smoczego Skweru przy ul. Wietora. Miasto zaprasza mieszkańców do udziału w konsultacjach
-
06:31
To będzie bardzo ciepły czwartek, choć miejscami w Małopolsce może padać