- A
- A
- A
Jak ugotować klarowny rosół?
Dziś niedziela, a zatem tradycyjnie na wielu stołach pojawi się rosół. Może w upalne dni, to nie jest wymarzona zupa, ale i tak wiele rodzin będzie podtrzymywać tę tradycję. Dziś pytamy, w jakim celu podpalamy cebulę, zanim dodamy ją do rosołu? Czy chodzi tylko o zapach i smak? Z prof. Adamem Florkiewiczem z Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie rozmawia Marzena FlorkowskaKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
15:55
Redyk w Szczawnicy już niebawem. Miejsc w Szczawnicy już nie ma
-
15:45
Zmiany w Zarządzie Dróg Miasta Krakowa. Prezydent Miszalski odwołał dyrektorkę
-
15:22
Nowe warianty S7 z Krakowa do Myślenic znów z poślizgiem. "Chcemy dobrze się przygotować"
-
14:46
Szymon Bałek znów wygrywa z Uniwersytetem Rolniczym. NSA oddalił skargę uczelni
-
14:39
Tarnowski kompozytor zasłonił tarnowską kamienicę
-
14:15
Darknet pod lupą. Cztery osoby zatrzymane w Małopolsce i na Śląsku
-
14:13
Korowódka dębówka, niewielki motylek, którego gąsienica zaskakuje stylem
-
14:04
Czy metamorfozy mogą być przyjemne? Kolejna odsłona Sztuki Dobrego Życia w TAURON Arenie Kraków
-
13:10
Nowe Centrum Pomocy Dzieciom w Krakowie – pierwsza samorządowa placówka w Polsce
-
11:09
Czy metamorfozy mogą być przyjemne? Kolejna odsłona Sztuki Dobrego Życia w TAURON Arenie Kraków