- A
- A
- A
Wielkanocny stół, a na nim jajo
Piękne, praktyczne i smaczne. Ideał. Jajko. Kurze, kacze, gęsie czy strusie. To tylko kwestia gustu i smaku, które wybierzemy. Najchętniej jednak sięgamy po kurze. Zwłaszcza do święconki, która w tym roku będzie nieco inna niż zwykle, ale z pewnością jajka będą w niej grały główną rolę. Tak nakazuje tradycja, dlatego Maja Dutkiewicz dziś zaprasza do wielkanocnego stołu z jajkiem w roli głównej.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
15:12
Skargi i apele nie pomagają. Resztki jedzenia wciąż zaśmiecają nowohuckie trawniki i chodniki
-
14:46
Kiedy mróz zatrzaskuje drzwi – skuteczne sposoby na awaryjne otwarcie samochodu
-
14:42
Tutaj nie liczą się umiejętności czy wiek. Ceramika jest dla każdego!
-
14:33
Pijany ojciec wiózł samochodem ośmiolatka, miał 3,7 promila
-
14:01
Dlaczego zmieniamy swoje ciała? Rozmowa z psychologiem Michałem Brzegowym
-
13:53
To może być hit turystyczny Chrzanowa. "Czegoś takiego jeszcze u nas nie było"
-
13:33
Złodziej, który okradał kościoły, wpadł w ręce policji, bo... utknął w rowie
-
12:21
Ogniska zakaźnej choroby zwierząt w Małopolsce. Apel do hodowców
-
12:19
Dlaczego zmieniamy swoje ciała? Rozmowa z psychologiem Michałem Brzegowym
-
12:10
Prof. Andrzej Chwalba: „Populiści chętnie sięgają po historię, ale robią to wybiórczo. A historii nie da się wygumkować”
-
11:00
Tutaj nie liczą się umiejętności czy wiek. Ceramika jest dla każdego!