- A
- A
- A
Psudozboża nie tylko dla osób chorujących na celiakię
Pseudozboża to doskonała alternatywa dla osób cierpiących na celiakię i alergię na gluten. Jakie wartości zdrowotne i odżywcze mają m.in. komosa i amarantus i w jakiej postaci - Dr hab Paweł Paśko z Zakładu Bromatologii Wydziału Farmaceutycznego UJ CM.

Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
10:06
Inteligentna sygnalizacja świetlna rozwiąże problem na newralgicznym skrzyżowaniu w Chrzanowie?
-
09:33
Mateusz Dubiel o kulisach Konkursu Chopinowskiego. "Odpadło wiele indywidualności"
-
09:12
Dobre auto, biała koszula, pierścień i on - dubajczyk. To oszustwo i to w realu!
-
08:56
Groźne zderzenie na wjeździe do centrum Tarnowa. Pasażerowie wychodzili z busa przez okno
-
08:15
Rafał Komarewicz (Polska 2050): Jestem za dyscypliną w klubie ws. wyboru marszałka Czarzastego
-
07:59
Niezwykłe odkrycie w tarnowskiej Katedrze. Jest tam jeszcze jedna krypta!
-
07:35
Jak reaguje ludzki organizm? W Krakowie powstaną "cyfrowe bliźniaki"
-
07:13
"Absolutnie nie". Szpital w Myślenicach nie zostanie zlikwidowany
-
06:51
Nazwali most w Nowym Sączu imieniem WOŚP i Caritas. Zamiast zgody, kolejny spór
-
06:27
Środa w Małopolsce będzie ciepła, choć pochmurna i wilgotna
-
06:00
31 października tramwaje wrócą na remontowany most Grunwaldzki. Samochody jeszcze poczekają
-
23:04
Dlaczego mieszkańcy Małopolski są długowieczni?