- A
- A
- A
Psudozboża nie tylko dla osób chorujących na celiakię
Pseudozboża to doskonała alternatywa dla osób cierpiących na celiakię i alergię na gluten. Jakie wartości zdrowotne i odżywcze mają m.in. komosa i amarantus i w jakiej postaci - Dr hab Paweł Paśko z Zakładu Bromatologii Wydziału Farmaceutycznego UJ CM.

Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
06:19
Pochmurna środa, a noc już wyraźnie chłodna
-
06:06
Wiadomości komunikacyjne Radia Kraków 17.09
-
23:41
Heavy Pop Fest – rock nie jeden ma ciężar
-
22:30
Co robiła jedna kobieta wśród czterdziestu mężczyzn? Była pionierką
-
20:11
Drobny upominek dla faceta – praktyczne i kreatywne pomysły
-
19:44
Niedźwiedzie na Jaworzynie Krynickiej – kolejne nagrania z fotopułapek
-
19:04
250 mln zł na nową linię tramwajową. Kraków stara się o unijne dofinansowanie
-
18:05
Tramwaje dwukierunkowe zmienią Kraków. Pożegnanie "akwariów" już naprawdę blisko
-
16:51
Próba sabotażu krakowskich wodociągów. Dwóch obcokrajowców zatrzymanych
-
16:47
"Filmowe oblicza Jury nad Zalewem Chechło" - tak brzmi hasło trzebińskiej odsłony tegorocznej edycji Juromanii
-
16:38
Hałas w Płaszowie. Mieszkańcy się skarżą, miasto odpowiada
-
15:52
„Iskierka” gaśnie? Rodzice walczą o przedszkole przy Staffa w Krakowie