- A
- A
- A
Psudozboża nie tylko dla osób chorujących na celiakię
Pseudozboża to doskonała alternatywa dla osób cierpiących na celiakię i alergię na gluten. Jakie wartości zdrowotne i odżywcze mają m.in. komosa i amarantus i w jakiej postaci - Dr hab Paweł Paśko z Zakładu Bromatologii Wydziału Farmaceutycznego UJ CM.

Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
08:52
Pseudokibice handlowali narkotykami i przemycali migrantów. W zatrzymaniu pomogli strażnicy graniczni z Małopolski
-
08:15
Urszula Augustyn o sondażach prezydenckich: Żadnej przewagi nie uznam za bezpieczną
-
08:01
W końcu się udało! Justyna Steczkowska wystąpi w finale Eurowizji
-
07:39
W środę na maturze egzaminy z informatyki i z historii sztuki
-
07:23
Tym razem taksówkarz nie dał się nabrać i... pomógł złapać oszusta
-
06:59
Mieszkańcy Muszyny jadą protestować do Krakowa. Chodzi o budowę ośrodka narciarskiego
-
06:40
Pora na drugi z egzaminów! W środę ósmoklasiści zmierzą się z matematyką
-
06:21
Środa zapowiada się deszczowo praktycznie w całej Małopolsce
-
06:02
Deweloper z Zakopanego dostanie karę za nielegalną wycinkę drzew, ale najpierw... musi ją dokończyć
-
06:01
Aktualności komunikacyjne Radia Kraków 14.05
-
19:09
Rafał Trzaskowski w Krakowie: „Najważniejsza jest uczciwość”
-
10:10
"Słodkie życie". Co widać w oku ryby?