- A
- A
- A
Czy można zarazić się Covid 19 przez żywność?
Jakie środki ostrożności trzeba zachować - czy wystarczy dokładnie umyć produkty, jak długo trzeba poddawać je obróbce termicznej, czy mrożenie jest pomocne, a może wystarczy zostawić produkty na kilka dni i wirus straci swoją aktywność? Gośćmi Marzeny Florkowskiej są prof. Aleksandra Duda-Chodak i prof. Marcin Lukasiewicz z Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
21:53
Bruk-Bet Termalica wraca do ekstraklasy! Awans dzięki remisowi Wisły Płock
-
21:24
Tarnów idzie do muzeum
-
19:13
Czar Nocy Muzeów 2025 w Galerii Marii Ritter w Nowym Sączu
-
18:12
Cisza wyborcza na szczęście cicha. W Małopolsce bez poważnych incydentów
-
17:50
Próba porwania dziecka w Czyrnej pod Krynicą-Zdrój. Są patrole policji
-
17:15
„Walczę o to, żeby miłość była miłością”. Marsz Równości przeszedł przez Kraków
-
16:42
Wspólnota, radość, szacunek. Marsz Równości przeszedł przez Kraków
-
15:04
Trawy podrosły, czas na koszenie. Kraków nie wszędzie jednak kosi tak samo
-
13:33
Duży pożar w Tarnowie, nad miastem kłęby dymu
-
12:59
Podróże rowerowe z dziećmi
-
12:12
Groźny pożar w Tarnowie ugaszony
-
10:48
Jest nowy projekt uchwały o SCT w Krakowie. Kilka ważnych zmian
-
22:05
Mops, Pekińczyk, Shih Tzu, buldog francuski - zabójcze kaprysy ludzi