- A
- A
- A
Wiosna - trudny czas dla alergików
Jaka jest zależność między alergią, a jedzeniem jabłka w okresie pylenia niektórych drzew np. brzozy, albo między kurzem domowym a reakcją alergiczna na spożycie owoców morza? Alergie krzyżowe ciągle stanowią spore wyzwanie dla alergologów. Czy obieranie owoców lub gotowanie lub pieczenie pokarmów zmniejsza taką nadmierną reakcję. Kiedy warto się poddawać odczulaniu? Na pytanie Marzeny Florkowskiej odpowiada lekarz pediatra i alergolog Joanna Morawiecka-Baranek ze Szpitala św. Ludwika w Krakowie.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
08:21
Piłkarskie Euro kobiet: w sobotę Polska zagra z Danią w meczu o honor
-
07:51
Ekstraklasa piłkarska - Bruk-Bet pokonał Omonię w sparingu
-
07:47
Wimbledon: Iga Świątek zagra o szósty w karierze wielkoszlemowy tytuł
-
07:45
Ekstraklasa piłkarska - zwycięski sparing Cracovii
-
07:39
Wimbledon - Świątek zagra o szósty w karierze wielkoszlemowy tytuł
-
07:15
Sobota będzie szara i deszczowa na południu Małopolski
-
00:40
17-latek dźgnięty nożem w centrum Tarnowa. Napastnik poszukiwany
-
22:05
Homo sapiens strzela do „misia”.To obsesja nadkontroli.
-
20:02
82. rocznica Rzezi wołyńskiej. "Tu naprawdę nie chodzi o jeden pomnik"
-
19:03
Rada społeczna szpitala w Krynicy za likwidacją porodówki
-
18:24
Wycięli drzewa, posadzą drzewa. Jakie gatunki będą rosnąć wzdłuż linii tramwajowej do Mistrzejowic?