Wirtualnie odwiedziliśmy też HubertaTabaka sous chefa w krakowskiej restauracji Halicka - wirtualnie, bo powrocie z zagranicy przebywa w obowiązkowej kwarantannie. Jak szef kuchni radzi sobie w kwarantannowej kuchni i jakie kulinarne wspomnienia przywiózł z egzotycznej podróży....
- A
- A
- A
Przystanek Kulinarny wspiera odporność -część 1
W Przystanku Kulinarnym o tym co obecnie najważniejsze - budowaniu odporności. A pomóc może w tym to, co jemy. Rzecz jasna odporności nie nabędziemy od razu, ale zacząć jeść zdrowo zawsze warto. Jakie elementy dołożyć do naszego menu, żeby wspomóc naszą odporność - i to już od samego rana - i o tym jak w dobie epidemii kulinarne życie toczy się w sieci rozmawialiśmy z Ewą Wachowicz
Wirtualnie odwiedziliśmy też księgarnię. Oczywiście krakowską Księgarnię pod Globusem, gdzie wśród albumów, tomów, tomików i oczywiście książek kulinarnych rezyduje Paulina Bandura.
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
14:25
Najwyżej położona Pasterka w Polsce na Wiktorówkach
-
13:21
Jedna z krakowskich tradycji przerwana. Kwiaciarki nie złożyły życzeń Adasiowi
-
13:05
Co im wyszeptał las?
-
12:18
Światło w mroku. Monika Dudek o zimie, świętach i powrocie do istoty tradycji
-
12:00
Filozofia na tropie Kevina, który został sam w domu. Co chce nam powiedzieć nieśmiertelny świąteczny klasyk?
-
10:53
W Zakopanem święta w śnieżnej scenerii. Trudne warunki na tatrzańskich szlakach
-
10:22
W Kopalni Soli w Wieliczce oraz Bochni już rozpoczęli świętowanie Bożego Narodzenia
-
09:52
Straż pożarna ostrzega przed pożarami podczas świąt. Winna jest głównie... nieuwaga
-
09:31
Wiek to tylko liczba. Krzysztof Cugowski w świątecznej rozmowie w Radiu Kraków
-
08:59
Car słucha bajek. Putin i samonapędzający się błąd Kremla
-
08:36
Kraków chce w kosmos. Prezydent Miszalski ze specjalną prośbą do premiera Tuska
-
07:52
Etnografka: Choinka to następczyni podłaźniczki