- A
- A
- A
Dlaczego śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko?
Dlaczego śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko?Kogel-mogel. Niektórzy w dzieciństwie byli miłośnikami tego przysmaku. Także śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko. Dlaczego nieugotowane jajko ma taki zbawienny wpływ na nasze gardło? Rozmawiają prof. Adam Florkiewicz z Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie i Marzena Florkowska.
Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:21
Wybory prezydenckie: ostatnie dni na składanie wniosków przez wyborców
-
07:02
Gródek nad Dunajcem: świetna wiadomość dla turystów. Na takie miejsce czekano od lat
-
06:46
Nowy tydzień maturalny zaczynamy egzaminami z matematyki i z rosyjskiego
-
06:28
Początek tygodnia z przelotnymi opadami, w górach może spaść śnieg. Noc będzie chłodna
-
06:04
Dziś pierwszy dzień roboczy z remontem mostu Grunwaldzkiego w Krakowie. Będzie paraliż?
-
21:05
Czego nie wiemy o narcyzach?
-
19:47
Lista Niezapomnianych Przebojów Not: 1566 11.05.2025
-
18:59
Od poniedziałku utrudnienia na najpopularniejszej trasie w Tatrach
-
17:16
Niebezpiecznie dla rowerzystów na Górze św. Marcina w Tarnowie. Policja interweniuje, miasto zapowiada zmiany
-
17:08
Termalika bardzo blisko ekstraklasy
-
16:47
Kolejna przegrana Cracovii
-
15:05
Robot nie operuje samodzielnie