- A
- A
- A
Dlaczego śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko?
Dlaczego śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko?Kogel-mogel. Niektórzy w dzieciństwie byli miłośnikami tego przysmaku. Także śpiewacy chętnie pili przed występem surowe jajko. Dlaczego nieugotowane jajko ma taki zbawienny wpływ na nasze gardło? Rozmawiają prof. Adam Florkiewicz z Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie i Marzena Florkowska.
Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:54
W Tarnowie będzie dodatkowy zespół ratownictwa medycznego? Taki jest plan
-
07:37
Układają kopczyki z kamieni w górach, ale przyroda wcale nie ma z tego korzyści
-
07:00
W lipcu w Krynicy turystów mniej. Winna pogoda i zagranicze wyjazdy
-
06:30
Remont ulicy Tuchowskiej w Tarnowie na finiszu. Ale najpierw spore utrudnienia
-
06:11
Aktualności komunikacyjne 04.08.25
-
05:57
Poniedziałek w Małopolsce pochmury i raczej deszczowy
-
22:01
Letni wieczorek taneczny na tarnowskim Rynku
-
21:05
Dlaczego nie pozwalamy sobie na złość?
-
20:36
Zmarł jeden z najstarszych krakowskich biegaczy
-
19:58
Superkomórka burzowa nad Tarnowem. Spadł grad wielkości piłeczek do ping-ponga
-
19:23
Tłumy podziwiały ewolucje na rowerach. Puchar Świata Trialu Rowerowym w Krynicy. ZDJĘCIA
-
18:48
Puchar Świata w Trialu w Krynicy-Zdrój - dzień II
-
18:13
W poniedziałek rusza Tour de Pologne. Na starcie 11 Polaków, w tym po raz ostatni Rafał Majka