Radio Kraków
  • A
  • A
  • A

Pod Tatrami wyczarowano kulinarne cuda. ZDJĘCIA

  • Kraków
  • date_range Niedziela, 2014.09.14 18:21 ( Edytowany Poniedziałek, 2021.05.31 07:41 )
W Kościelisku rywalizowali szefowie kuchni z sześciu karczm z całego Podhala. Każdy z nich ze swoim zespołem przygotował jedno specjalne danie, które było potem oceniane przez jury.

fot. P.Bolechowski

Kulinarne cuda pod Tatrami

Warunek był jeden: potrawa musiała mieć jakiś składnik z mleka owczego.

Uczestnicy konkursu przypominają, że produkty pochodzenia owczego już od kilku lat wracają do łask - i zachwycają nawet najbardziej wybredne podniebienia.


Wyślij opinię na temat artykułu

Najnowsze

Skontaktuj się z Radiem Kraków - czekamy na opinie naszych Słuchaczy

Pod każdym materiałem na naszej stronie dostępny jest przycisk, dzięki któremu możecie Państwo wysyłać maile z opiniami. Wszystkie będą skrupulatnie czytane i nie pozostaną bez reakcji.

Opinie można wysyłać też bezpośrednio na adres [email protected]

Zapraszamy również do kontaktu z nami poprzez SMS - 4080, telefonicznie (12 200 33 33 – antena,12 630 60 00 – recepcja), a także na nasz profil na  Facebooku  oraz  Twitterze

Kontakt

Sekretariat Zarządu

12 630 61 01

Wyślij wiadomość

Dodaj pliki

Wyślij opinię