- A
- A
- A
Maja Dutkiewicz zaprasza do stołu z kuchnią krakowską
Z jakimi daniami kojarzy się krakowianom ich regionalna kuchnia? "Bigos, maczanka, kaczka faszerowana z kaszką krakowską" - usłyszała Maja Dutkiewicz. O kuchni trzeba mówić jak najczęściej i jak najwięcej - by ją odzyskać i popularyzować. Słuchajcie koniecznie "Przystanku kulinarnego" w sobotę po godz. 11, gdzie będzie więcej o kuchni krakowskiej, którą można degustować w lokalnych restauracjach.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:40
Upalna niedziela w Małopolsce
-
07:00
Turystyczny potencjał polskiej wsi
-
20:59
Pożar w restauracji w Więckowicach koło Tarnowa
-
19:20
Olkusz: Zaginęła 13-letnia Anna Dubaj
-
19:02
Rowerowy raj w sercu Beskidu Sądeckiego. To miejsce zachwyci każdego rowerzystę!
-
18:45
Wimbledon: Iga Świątek w czwartej rundzie
-
18:30
Morskie Oko to nie kąpielisko, a Giewont to nie plac zabaw. O czym zapominają turyści
-
16:34
Masowy wypadek, samobójca, ukąszenie żmii – ratownicy sprawdzali się w boju
-
16:03
Polki górą w Krakowie! Mirosław i siostry Kałuckie w finale
-
15:27
998 strażaków z całej Polski zdobyło Babią Górę
-
15:05
Wiejski jazzbandyta i elektroniczna głowa Trzeciaka. Rozmowa z Garym Gwaderą
-
14:03
To jedyny taki budynek w Zakopanem. Jest szansa, że odzyska dawny blask