Wirtualnie odwiedziliśmy też HubertaTabaka sous chefa w krakowskiej restauracji Halicka - wirtualnie, bo powrocie z zagranicy przebywa w obowiązkowej kwarantannie. Jak szef kuchni radzi sobie w kwarantannowej kuchni i jakie kulinarne wspomnienia przywiózł z egzotycznej podróży....
- A
- A
- A
Przystanek Kulinarny wspiera odporność -część 1
W Przystanku Kulinarnym o tym co obecnie najważniejsze - budowaniu odporności. A pomóc może w tym to, co jemy. Rzecz jasna odporności nie nabędziemy od razu, ale zacząć jeść zdrowo zawsze warto. Jakie elementy dołożyć do naszego menu, żeby wspomóc naszą odporność - i to już od samego rana - i o tym jak w dobie epidemii kulinarne życie toczy się w sieci rozmawialiśmy z Ewą Wachowicz
Wirtualnie odwiedziliśmy też księgarnię. Oczywiście krakowską Księgarnię pod Globusem, gdzie wśród albumów, tomów, tomików i oczywiście książek kulinarnych rezyduje Paulina Bandura.

Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
09:57
Co dalej z krynicką porodówką? Rada społeczna szpitala powiatowego za likwidacją
-
09:23
Linia zastępcza 704 została wydłużona. Dojedzie do Dworca Głównego
-
08:45
POLSA: podstawowe cele misji na ISS wykonane w ok. 96 proc.
-
08:21
Piłkarskie Euro kobiet: w sobotę Polska zagra z Danią w meczu o honor
-
07:51
Ekstraklasa piłkarska - Bruk-Bet pokonał Omonię w sparingu
-
07:47
Wimbledon: Iga Świątek zagra o szósty w karierze wielkoszlemowy tytuł
-
07:45
Ekstraklasa piłkarska - zwycięski sparing Cracovii
-
07:15
Sobota będzie szara i deszczowa na południu Małopolski
-
00:40
17-latek dźgnięty nożem w centrum Tarnowa. Napastnik poszukiwany
-
22:05
Homo sapiens strzela do „misia”.To obsesja nadkontroli.
-
20:02
82. rocznica Rzezi wołyńskiej. "Tu naprawdę nie chodzi o jeden pomnik"