Radio Kraków
  • A
  • A
  • A
share

Przystanek Kulinarny wspiera odporność -część 1

W Przystanku Kulinarnym o tym co obecnie najważniejsze - budowaniu odporności. A pomóc może w tym to, co jemy. Rzecz jasna odporności nie nabędziemy od razu, ale zacząć jeść zdrowo zawsze warto. Jakie elementy dołożyć do naszego menu, żeby wspomóc naszą odporność - i to już od samego rana - i o tym jak w dobie epidemii kulinarne życie toczy się w sieci rozmawialiśmy z Ewą Wachowicz

Wirtualnie odwiedziliśmy też HubertaTabaka sous chefa w krakowskiej restauracji Halicka - wirtualnie, bo powrocie z zagranicy przebywa w obowiązkowej kwarantannie. Jak szef kuchni radzi sobie w kwarantannowej kuchni i jakie kulinarne wspomnienia przywiózł z egzotycznej podróży....

Wirtualnie odwiedziliśmy też księgarnię. Oczywiście krakowską Księgarnię pod Globusem, gdzie wśród albumów, tomów, tomików i oczywiście książek kulinarnych rezyduje Paulina Bandura.

Wyślij opinię na temat artykułu

Kontakt

Sekretariat Zarządu

12 630 61 01

Wyślij wiadomość

Dodaj pliki

Wyślij opinię