- A
- A
- A
Najbardziej gorzki smak świata
Wystarczy łyżka dziegciu, by beczka miodu straciła słodycz, ale czy możliwe jest sprawienie, by wielka ilość wody, odpowiadająca np. objętości basenu olimpijskiego, jednym ruchem stała się gorzka? Taką tajemnicę zdradza dr Joanna Chłopicka z Zakładu Bromatologii Collegium Medicum UJ, a pyta Marzena Florkowska. Najbardziej gorzki smak świataKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
18:57
Pożar w restauracji na Krupówkach. Trwa akcja ratunkowa
-
18:06
Napad na jubilera na osiedlu Tysiąclecia w Krakowie. Trwają poszukiwania sprawców
-
17:26
Kraków: potrącenie pieszego. Na miejsce przyleciał śmigłowiec LPR
-
17:08
Kolejna akcja CBA w Nowym Sączu. Śledczy nie ujawniają szczegółów
-
17:06
Pogrzeb wariantów S7. Przed siedzibą GDDKiA znów protestowali mieszkańcy
-
16:48
Tajemnice obrazu z Muzeum Diecezjalnego w Tarnowie. Naukowcy ustalą autora renesansowego dzieła?
-
16:30
W magistrackiej broszurze Tarnów nie informuje mieszkańców o podwyżkach, jest za to sporo o sukcesach
-
15:55
Wyzwanie dla najlepszych: ekoedukacja
-
15:37
"OPW z dronem" - wojsko wyszkoli licealistów z obsługi bezzałogowców
-
15:30
Wypadek w Inwałdzie oraz potrącenie w Libiążu
-
15:10
Dyrektor Graniczka jednak zawieszony. Kraków naprawił błąd we wniosku
-
15:04
"Odrzuceni". Klasyczny western w nowym wydaniu
-
14:26
Kardynał Grzegorz Ryś zapowiada komisję ds. nadużyć w Kościele w Krakowie