- A
- A
- A
Dlaczego czasem warto wejść w pokrzywy i narazić się na poparzenie?
Dlaczego czasem warto wejść w pokrzywy i narazić się na poparzenie?Na pytanie Marzeny Florkowskiej odpowiada prof. Monika Bieniasz z Wydziału Biotechnologii i Ogrodnictwa Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
09:24
"Zagrać dobre spotkanie." Dziś klasyk Cracovia - Legia. TRANSMISJA
-
09:05
"Chciałabym, żeby moje książki były przygodą czytelniczą"
-
08:41
105 lat temu w Wadowicach urodził się Karol Wojtyła
-
07:58
Ponad 150 delegacji na inauguracji pontyfikatu Leona XIV
-
07:35
Pięć osób odniosło obrażenia w wypadku w Woli Rzędzińskiej
-
07:21
Pochmurna i chłodna niedziela w Małopolsce. Możliwy deszcz, a w górach śnieg
-
07:00
Polacy wybierają prezydenta. RELACJA NA ŻYWO
-
21:53
Bruk-Bet Termalica wraca do ekstraklasy! Awans dzięki remisowi Wisły Płock
-
21:24
Tarnów idzie do muzeum
-
19:13
Czar Nocy Muzeów 2025 w Galerii Marii Ritter w Nowym Sączu
-
18:12
Cisza wyborcza na szczęście cicha. W Małopolsce bez poważnych incydentów
-
17:50
Próba porwania dziecka w Czyrnej pod Krynicą-Zdrój. Są patrole policji
-
17:15
„Walczę o to, żeby miłość była miłością”. Marsz Równości przeszedł przez Kraków