- A
- A
- A
Smaki Małopolski na Placu Wolnica. ZDJĘCIA
200 producentów, dziesiątki tradycyjnych potraw, kilkunastu znanych kucharzy - dziś na placu Wolnica w Krakowie rozpoczął się finał Małopolskiego Festiwalu Smaku. Do godz. 17:00 będzie można tam spróbować potraw, które w naszym rejonie produkuje się od setek lat. A wśród nich chleby, sery, kiełbasy, miody, przetwory i nalewki.Finał Małopolskiego Festiwalu Smaku
-
-
-
-
-
-
-
crop_free
1
/ 7
Małopolskich Smaków będzie można spróbować jeszcze jutro między 10 a 18. Targom kuchni z naszego regionu będą towarzyszyły koncerty muzyki ludowej i pokazy znanych kucharzy i blogerów kulinarnych.
Karol Surówka
Karol Surówka
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
13:35
Płonie zakład stolarski w Gorlicach. Pracownicy ewakuowani
-
12:51
Nowy metropolita Krakowa: bez wojny, bez pośpiechu, z jasną wizją
-
12:42
Ingres kardynała Grzegorza Rysia w Katedrze Wawelskiej. Historyczne insygnia w służbie nowego metropolity
-
12:33
"Mam dość kobiet w barchanowych gaciach. Mamy prawo się śmiać"
-
12:11
Zderzenie dwóch samochodów osobowych na alei Pokoju, jeden wjechał w przystanek
-
11:43
Krakowska policja szuka świadków potrącenia na ulicy Łagiewnickiej
-
11:19
"Samotność seniora" - reportaż Ewy Szkurłat
-
11:02
Koło oderwało się od tira i uderzyło w inny samochód. Na DK-28 ruch odbywa się wahadłowo
-
10:32
Tarnów idzie na wojnę z hejtem. Miasto przygotowuje specjalny antyhejterski program
-
10:08
Co ubrać na ślub cywilny zimą? Stylowe propozycje
-
10:01
Kosmiczne opaski czyli technologia przyszłości na AGH
-
09:45
Do trzech razy sztuka? Kolejna tura negocjacji ze strakującą załogą chrzanowskiego Valeo
Skontaktuj się z Radiem Kraków - czekamy na opinie naszych Słuchaczy
Pod każdym materiałem na naszej stronie dostępny jest przycisk, dzięki któremu możecie Państwo wysyłać maile z opiniami. Wszystkie będą skrupulatnie czytane i nie pozostaną bez reakcji.
Opinie można wysyłać też bezpośrednio na adres [email protected]
Zapraszamy również do kontaktu z nami poprzez SMS - 4080, telefonicznie (12 200 33 33 – antena,12 630 60 00 – recepcja), a także na nasz profil na Facebooku oraz Twitterze