Przepis na drożdżowe, które zawsze się udaje. ZOBACZ
- A
- A
- A
Ciasto drożdżowe, które zawsze się udaje
Czy to prawda, że ciasto drożdżowe nie lubi przeciągów, a piec je można tylko przy dobrym nastroju? Tajemnice udanych wypieków świątecznych zdradza dziś dr Ewa Krupnik, autorka projektu Historiamniam, w rozmowie z Marzeną Florkowską.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
07:40
Upalna niedziela w Małopolsce
-
07:00
Turystyczny potencjał polskiej wsi
-
20:59
Pożar w restauracji w Więckowicach koło Tarnowa
-
19:20
Olkusz: Zaginęła 13-letnia Anna Dubaj
-
19:02
Rowerowy raj w sercu Beskidu Sądeckiego. To miejsce zachwyci każdego rowerzystę!
-
18:45
Wimbledon: Iga Świątek w czwartej rundzie
-
18:30
Morskie Oko to nie kąpielisko, a Giewont to nie plac zabaw. O czym zapominają turyści
-
16:34
Masowy wypadek, samobójca, ukąszenie żmii – ratownicy sprawdzali się w boju
-
16:03
Polki górą w Krakowie! Mirosław i siostry Kałuckie w finale
-
15:27
998 strażaków z całej Polski zdobyło Babią Górę
-
15:05
Wiejski jazzbandyta i elektroniczna głowa Trzeciaka. Rozmowa z Garym Gwaderą
-
14:03
To jedyny taki budynek w Zakopanem. Jest szansa, że odzyska dawny blask