- A
- A
- A
Ferment jest piękny
Odporność to obecnie najbardziej poszukiwany towar. W czasach koronawirusa, który jest już w każdym zakątku świata, o niczym innym nie myślimy, jak tylko o tym by się przed nim uchronić, a jeśli ta sztuka się nam nie uda, to żeby chorobę przejść lżej. Eksperci od lat mówią nam by jeść zdrowo, by wykluczyć żywność przetworzoną, by wrócić do korzeni. I dzień do dniu, sumiennie budować odporność. Maja Dutkiewicz do stołu dziś zaprasza by siać ferment.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
20:43
Taka gmina! Gródek nad Dunajcem buduje nowe atrakcje
-
19:57
Proces mężczyzny z Rabki, podejrzanego o próbę gwałtu na 13-latce, rozpocznie się za kilka tygodni
-
19:26
Wypadek na budowie przy placu Imbramowskim. Na pracownika spadły cegły, jest w ciężkim stanie
-
18:48
Dron spadł na teren oczyszczalni ścieków w Nowej Wsi. Skąd tam się wziął?
-
18:14
Nowe rondo w Jazowsku otwarte dla kierowców. Inwestycja zwiększy bezpieczeństwo i płynność ruchu
-
18:10
Budowa ronda w Tylmanowej
-
18:06
Czy w Tarnowie powstanie spopielarnia zwłok? Przedsiębiorca chce zbudować obiekt w Mościcach
-
17:18
Rzeczy, których potrzebuje współczesny przedsiębiorca od nowoczesnego księgowego
-
17:03
Rekonstrukcja kościoła pw. św. Heleny w Nowym Sączu
-
17:00
Tarnów bez obwodnicy. Co poszło nie tak w rozmowie z mieszkańcami?
-
16:47
Estakada na trasie S7 w Mistrzejowicach prawie gotowa. Waży 55 tysięcy ton i ma prawie dwa kilometry
-
16:15
Pendolino do Zakopanego. Pierwszy kurs już w październiku