Radio Kraków
  • A
  • A
  • A
share

Przystanek Kulinarny i wiosenny zryw

W sobotnim Przystanku Kulinarnym rządziła wiosna i to co na wiosnę się w nas budzi - chęć zmiany, chęć poruszania się - wyjścia na spacer, na rower, na rolki, chęć zrzucenia zimowych kilogramów. Czy rzucenie się w wir intensywnych ćwiczeń i ostra dieta to dobry pomysł? Co pić by wspomóc na wiosnę organizm. Gośćmi programu byli Marek Mroczek, trener, instruktor sportu, specjalista do spraw żywienia i Małgorzata Szaleniec, założycielka Fitostrefy - Zielone Koktajle i autorka bloga o tym samym tytyule.

Marek Mroczek radził od czego zacząć by odnieść wymarzony sukces na wiosnę i tłumaczył dlaczego ważne jest by się nie zniechęcać.

Jak domowym sposobem zapewnić sobie witaminowy zastrzyk, który na wiosnę - i nie tylko - doda nam sił i energii - Małgorzata Szaleniec przekonywała, że nie jest to ani nadmiernie czasochłonne, ani zbyt trudne. Ważne by było naturalnie.

Jak zwykle w programie była też książkowa propozycja i Paulina Bandura z krakowskiej Księgarni Pod Globusem.

Wyślij opinię na temat artykułu

Najnowsze

Kontakt

Sekretariat Zarządu

12 630 61 01

Wyślij wiadomość

Dodaj pliki

Wyślij opinię